Наградиха отличилите се спортисти на Русенския университет

0

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев участва в традиционното тържествено награждаване на отличилите се студенти-спортисти на Русенския университет „Ангел Кънчев“ през 2017 г.

Той изказа благодарност за отправената покана и приветства присъстващите като им пожела преди всичко здраве и несломима воля за реализиране на нови цели и достигане на още по-високи върхове. Г-н Колев отбеляза, че развитието на спортната дейност е социално значим фактор, за който държавата прави не малко, но въпреки това е необходим допълнителен ресурс чрез който да се развива спортната инфраструктура. Не на последно място, заместник областният сподели, че шампионите в спорта са хора, които са с несломим ентусиазъм и са научени винаги да преодоляват трудностите в живота.

Ръководителят на Университетския спортен център „Академик“ проф. Борислав Ангелов направи ретроспекция на спортните постижения на Русенския университет.

Също така по време на тържеството видният алпинист г-н Боян Петров, който е покорил 10 осемхилядници, представи своите последни постижения.

Събитието завърши с награждаването на студентите-спортисти участвали и завоювали призови места в международни и национални спортни събития.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари