На свинята най-красива й изглежда кочината

1
А сега ни управляват крадливи прасета
А сега ни управляват крадливи прасета

Първо искам да призова ПР-ите на властта към повече оригиналност и идеи.

Днес и Данчето Софийска и Цветито Кърджалийска заявиха, че всичко било прекрасно, но липсвал обществен дебат и диалог с гражданите. С почти едни и същи думи, явно и двете са били на обучение за поведение пред медиите.

И…какво да ви кажа. Дебат няма да има, защото вие ще твърдите колко е прекрасно всичко, а гражданите ще отправят пожелания към майките ви. Някак си – липса на допирни точки.

И моля психолозите и социолозите да си споделят колко време и какви манипулативни техники трябва да използваш, за да може човек да престане да вярва на очите си и да възприеме гледната точка на манипулатора! И да реши, че „Графа“ е прекрасен и естетичен проект.

За самолетите нищо няма да казвам, за разлика от Пекинската патица веднага заявявам, че нищо не разбирам от тях и по тази причина си мълча. И знаете ли кое е най-лошото – вие уроците си не ги учите. А плащаме много, много скъпо за тях. Милиони и милиарди левове за некадърните ви проекти и за комисионните ви.

Както имаше една приказка, на свинята най-красива й изглежда кочината. А сега ни управляват крадливи прасета. Естествено е да прилагат своя стил и естетика в цялата държава за наша сметка. И никакви уроци не могат да променят вътрешната им красота и схващане за естетиката.

Цървулът от човека не можеш да го измъкнеш. Затова остава просто да изхвърлиш цървула, докато не е направил поразии и не те е принизил до неговото ниво. Защото любимата игра на прасетата е да окалят всичко около себе си. За да може светът да е пълен със себеподобни и кални.

Автор: Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари