Премиерът ще отговаря на въпроси във Facebook

0
Граждани и медии могат да зададат своите въпроси на страницата на Министерския съвет в социалната мрежа
Граждани и медии могат да зададат своите въпроси на страницата на Министерския съвет в социалната мрежа Снимка: БГНЕС

Граждани и медии могат да зададат своите въпроси на страницата на Министерския съвет в социалната мрежа

Министър-председателят Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани и медии от 11:00 часа на живо на страницата на Министерския съвет във Facebook, където могат да се задават и въпросите, включително и по време на живото излъчване. Денков отбелязва 6 месеца от встъпването на власт на редовното правителство.

Отново служители на Националният статистически институт се интересуват какво увеличение на заплатите им е предвидено за следващата година, въпрос за ръст на възнагражденията задават и работещи в Държавна агенция "Архиви". Сред зададените въпроси са и тези - докога в администрацията ще работят пенсионери, защо не се ремонтира ПАВЕЦ Чаира? Кога ще започнат истинските реформи - в здравеопазването, в образованието, в пенсионната система, информира БНР.

Прави се и предложение - ако България не бъде приета в Шенген през тази година, да отвърне на Нидерландия и Австрия чрез завеждане на колективен иск с Румъния в Съда на Европейския съюз. Няколко са въпросите към премиера, свързани с причините за тревожния резултат от 15-годишните ни ученици на тестовете на PISA. Денков е попитан и дали подкрепя прекратяване на огъня в Ивицата Газа, след като 13 от 15-те държави-членки на Съвета за сигурност на ООН гласуваха "за" примирие между Хамас и Израел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    до 2
    Денков, ти ли си, бе?:)
  • -3
    2
    Do 1
    Тегли си майна, байна, кредит, трошката, жената за косата - каквото си щеш. С или без боклуци земята продължава да се върти.
  • 5
    1
    русенец
    А ако нямам ФБ, къде другаде мога да му задам въпрос или просто да му тегля майната?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари