Михаела Филева ще пее в..пещера

1
За първи път ще имам удоволствието в акустиката на пещера да изпълнявам моята музика, сподели чаровната изпълнителка
За първи път ще имам удоволствието в акустиката на пещера да изпълнявам моята музика, сподели чаровната изпълнителка Снимка: Стандарт

Михаела Филева става част от Фестивала "Музика в пещерата"

Тази вечер популярната изпълнителка ще изнесе акустичен концерт на сцената в пещерата Леденика. В програмата Михаела Филева е включила някои от най-големите си хитове, както и песни от новия си албум:

"За първи път ще имам удоволствието в акустиката на пещера да изпълнявам моята музика. Ще бъдем заедно с китариста Васил Крумов, с когото вече много години създаваме музика и ще направим един много различен акустичен концерт само китара и глас в красивите галерии на пещерата. Подготвили сме някои от най-големите ми хитове. Публиката ще чуе "Опасно близки", ще чуе "100 на 100" - наистина най-големите хитове. Това, което хората очакват да чуят, ще го чуят. Ще има и малки изненади от новия ми албум. Той се казва „Ин & Ян“ и излезе през май тази година. Ще има някои от песните, които са част от него, така че ще бъде един много специален акустичен концерт в пещерата Леденика."

Концертът започва от 19 часа. Събитието е организирано от Симфониета Враца, посочи БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари