Михаела Филева: Срещите ми с русенската публика винаги са били много вдъхновяващи!

1
Ще гостувам във вашия град за един невероятен Коледен концерт
Ще гостувам във вашия град за един невероятен Коледен концерт Снимка: Mihaela Fileva / Facebook

Ще гостувам във вашия град за един невероятен Коледен концерт

Срещите ми с русенската публика винаги са били много вдъхновяващи!"

Това сподели Михаела Филева, която съвсем скоро ще озари сцената на Голямата зала в Доходното здание заедно с оркестъра и солистите на Държавна опера – Русе.

"Нямам търпение за 22-ри декември, когато отново гостувам във вашия град за един невероятен Коледен концерт с участието на солистите и оркестъра на Държавна Опера Русе, под диригентската палка на маестро Владимир Бошнаков! Ще изпълним любимите ни мелодии, вдъхновени от празника, както и моята музика. Очакваме ви с нетърпение, за да споделим Коледния дух заедно!”,допълни талантливата любимка на публиката.

"Заповядайте, за да се насладим заедно на тази музикална феерия „КОЛЕДА EXTRAVAGANZA“- празничен коледен галаконцерт – 22 декември, от 19:00 часа в Голямата зала на Доходно здание!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари