Мариела Нордел избухна срещу бежанците!

20
Нордел: Истината е, че „Бежанците“ не са бежанци!
Нордел: Истината е, че „Бежанците“ не са бежанци!

Звездата от „Мастър шеф” Мариела Нордел изрази своята позиция срещу бежанците. Ето какво написа в профила си готвачката …

„Политиците трябва да започнат да наричат нещата с истинските им имена! Политическото лицемерие застрашава вече не само техните службици и добър живот, но и цялото съществуване на системата и цивилизацията, такава, каквато я знаем! Истината е, че „Бежанците“ не са бежанци!

Това е масово и планирано, организирано преселение на народите! И вече въпросът не е само, че някакви си групи (огромни групи) хора търсят по-добър живот, а една Цивилизация срещу друга (макар, че сбиротак от фанатици или по-точно „непукащи им“ и криещи се зад една религия, която не познават, но твърдят, че са част от, където жената не е нещо повече от омотан в парцали, дебел субект, който ражда, готви и гледа децата, докато мъжът се почесва по мъдурите, обути в анцуг, поглажда 3 дневната си брада и планира как да организира търговия с дрога, или паразитното си живуркане на нечия социална система, не бих нарекла „цивилизация“).

Както казваше леля Ванга „войната ще е една Вяра, срещу другата“. Крайно време е политиците да вденат, че ако продължават да наричат напиращата паплач „Бежанци“ скоро няма да има държави, избори, няма да има нас, света, както го знаем и най-вече – тех самите! Границите се затварят, слагат се ясни правила кой къде има право да живее, при какви условия да ползва еди каква си помощ и край!

Слага се край с преселението на хуните! Не искам Европа след 30 години да е нещо различно от това, което винаги е била, а именно – дори и лицемерна, но с някакво лице на демокрация, с някаква вяра, наречена „Христянство“ и да ни управляват полуграмотни, чужди етноси от Азия или Африка!

Това са враждебни, капсулиращи се и агресивни общества, които малко по малко превземат като рак цивилизования свят.

Те не подлежат на интеграция, не работят, за да допринесат нещо за страната приемник, а само искат да получават и да налагат своя начин на живот.”

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари