Mall Rousse и Kings’ Tournament отново заедно в най-големия стрийтбол турнир в страната

0

Турнирът ще се проведе този уикенд, 30 и 31 май, на източния паркинг на Mall Rousse

За трета поредна година Mall Rousse е домакин на най-големия стрийтбол турнир в България! Традиционно за провеждането на турнира ще бъдат осигурени най-добрите условия за игра, много награди и забавления за всички присъстващи.

Начало на турнира и за двата дни е 10:30 часа, а желаещите да участват могат да се запишат и на място, след 9:00 часа, преди старта на състезанията за деня.

Тази година наградният фонд ще е в размер на над 3000 лв., като най-големите награди ще бъдат дадени в групите на мъжете /18години+/ и жените /16години+/. Освен купи и медали, които ще бъдат официално връчени на всички първенци в съответните възрастови групи, в някои от категориите ще бъдат раздадени и предметни награди.

За всички участници в турнира са осигурени тениски и безалкохолни напитки, а за доброто настроение в двата дни на турнира ще се погрижат Спенс и DJ.

Специално за турнира ще бъдат изградени четири игрални площадки, две от които с изкуствена настилка и хидравлични кошове, трибуни за зрителите, професионално осветление за игралните площадки и електронни табла за резултата и времето.

И тази година стрийтбол турнирът Kings‘ Tournament е част от 3х3 семейството на ФИБА и всеки участник ще получи точки за ранкинг листата.

През двата дни на турнира ще бъдат проведени конкурси по стрелба от тройката и конкурс по забивки, като в тях може да участва всеки желаещ.

Отдайте се на спортния дух с Kings Tournament в Mall Rousse къде другаде! 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари