Експресна академия за родители в МОЛ - Русе

0

По случай Световната седмица на кърменето (01 – 07 август) Mall Rousse подготвя изненада за всички бъдещи и настоящи родители: ексклузивна лекция на тема “Кърмене, първи дни с бебето и възстановяване след раждането”.

Лектор в  Експресната академия за родители ще бъде добре познатата и обичана Ася Демирева, консултант по кърмене с 10-годишен стаж към Национална асоциация "Подкрепа за кърмене" и от 5 години сертифицирана към Международния борд на консултантите по лактация (IBCLC).

На Експресната академия русенските майки ще имат възможността да научат основните позиции и често срещаните проблеми в началото на кърменето, ще разберат кои са препъни-камъчетата на първите дни с бебето у дома и как да се върнат отново във форма след раждането.

Организаторите от Mall Rousse са подготвили подаръци от Мустела и Био Ойл и още една специална изненада - по време на Световната седмица на кърменето, само и единствено в аптека Subra, Mall Rousse, русенци ще могат да закупят продукти на двете марки с 20% отстъпка!

Експресната академия за родители ще се проведе в Mall Rousse, последен етаж, тази събота, 6-ти август. Входът е свободен, старт в 11:00 часа.

Световна седмица на кърменето 2016 в Mall Rousse, къде другаде!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари