„Горещ петък“ в Mall Rousse – цените се топят на 24-ти юни!

0

За първи път Mall Rousse става арена на масов късен шопинг маратон.

Промоционалното пазаруване ще се случи на 24 юни, петък, само в часовете между 18:00 и 22:00 часа. Участници в кампанията са почти всички магазини и обекти за хранене на територията на любимия търговски център на русенци. В четири часовото промо пазаруване, клиентите ще могат да се възползват от сезонни намаления, неустоими ценови предложения и страхотни масови отстъпки до -50%, а на места и до -70%.

Магазини Н&M, New Yorker и Tempo Sport предлагат до -50% намаление в цените на избрани артикули и цели колекции. Класически стилните дамски облекла в новата колекция на маркатa Daphne в този очакван от пазаруващите ден ще могат да бъдат закупени с -10% отстъпка. Господата ще могат да се възползват от зашеметяващите до -50% отстъпка на подбрани артикули в магазин Teodor и от -20% до -50% на избрани дрехи и аксесоари с марка Pierre Cardin. LC Waikiki предоставя -30% отстъпка на избрани артикули, Kenvelo достига зашеметяващите -60% на цялата колекция, освен артикули с етикет Best Price, а Carlo Paolli смъква до -50% от цените на всички дрехи. Flair предоставя -10% отстъпка на всички налични артикули, а в Tempo Casual 1+1= -20% отстъпка, докато 2+1 ще се равнява на -30% на артикули с етикет New Arrival.

EUROOPTIC предлагат рекордните -60% отстъпка на избрани артикули. Beauty Zone ще изненада почитателите на качествената козметика с -15% отстъпка на всички артикули и услуги. В dm всички слънцезащитни продукти и душ-гелове ще се продават с -20%, а Golden Rose намаляват цените на избрани продукти до -30%. В аптека Subra са подготвили примамливи предложения за разнообразни продукти с до -20% от редовните им цени, както и специално -5% намаление на лекарства без рецепта. От -15% до -25% ще достигнат намаленията на бижута, сувенири и дизайнерски часовници в бижутерии Azarini, Radianna, Fantasy и магазин Reni Luxury Gifts.

Привържениците на домашния комфорт и луксозните интериорни решения ще могат да се възползват от -50% отстъпка на всички артикули в магазин English Home и -20% в магазин Textura. Между -10% и -20% ще бъдат ексклузивните намаления в книжарница Ciela, магазин Jenny’s, избрани козметични комплекти в Refan, a ART–93 подаряват унисекс колан на всеки, пазарувал над 20 лв. Горещо лятно намаление осигурява и магазин Triumph, в който всички бански костюми ще са с до -30% отстъпка, само между 18:00 и 22:00 часа на 24.06.2016.

Брандовете, предлагащи обувки и аксесоари, са помислили за своите клиенти с отстъпки, съответно в магазин Paolo Botticelli до -50% на избрани артикули, магазин TendenZ ще зарадва с до -50% на избрани модели от нова колекция, магазин ССС осигурява от -30% на всички налични артикули, а в магазин Carlo Paoli процентите достигат до -70%.

За комфорта на пазаруващите са предвидени и изкусителни ценови предложения в обектите за хранене. Страхотни намаления на разнообразни комбинации от храни и напитки предлагат от Choko Doner, а любителите на сладки изкушения могат да се поглезят с ексклузивните -15% за всички сладки коминчета на щанд Козуначено коминче. Тайландска кухня с -15% намаление ще може да бъде опитана в Thang Long, а десертът е осигурен от специалните промоции в сладкарница Долче Вита и SugarLand, където всеки купувач получава сладък подарък-изненада. Ексклузивни цени за насипни суперхрани, био козметика и био слънцезащитни продукти осигурява Био магазин The Secret Garden.

Не са забравени и най-малките посетители на шопинг центъра – през целия ден на промоционални цени ще ги очакват винаги забавните скокове с бънджи. Промоции на детски дрешки и играчки предлагат в Hippoland и Sweet Baby, а в Play City всеки две игри с жетони ще се равняват на три – ексклузивно в периода 18:00 – 22:00 часа.

Пътеводител към тези и още много атрактивни предложения ще бъдат стикерите с надпис „Горещ петък“, маркиращи всеки един от участващите обекти.

„Горещ петък“ в Mall Rousse, къде другаде!.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари