Малко факти за най-срамните избори през последните десетилетия

1
Властта на мафията се крепи на тяхната арогантност на нашето бездействие
Властта на мафията се крепи на тяхната арогантност на нашето бездействие Снимка: Канал 3

САМО ФАКТИ.

Държавна администрация плюс МВР и семействата им - 500 000. Общинска администрация и семействата им - 100 000. Наети по временните мерки за заетост, пряко контролирани и зависими от властимащите - около 100 000. Пряко заети във фирмите свързани с ГЕРБ, така наречените обръчи от паразити, които се издържат от обществени поръчки и еврофондове - 150 000. 

От тази сметка излиза, че 300 000 от пряко зависмите от ГЕРБ не са гласували за тях или изобщо не са гласували. Дори тези, на които плащат не гласуват вече за тях. И то в условията на тотално "себераздаване" на Цецоу. И в условията на "Буда кара джипа". ГЕРБ взеха 9% от гласовете на избирателите. Прокуратурата има 8% рейтинг. Горе-долу тези, които харесват Цацаров и Гешев са и избиратели на ГЕРБ и Буда

Още малко факти. 

Управляващите никога не са били по слаби. Никога не са ни управлявали по-нагли и крадливи типове. Даже Орешарски би се засрамил. Властта на мафията се крепи на тяхната арогантност на нашето бездействие. И нещо много важно - Управляващата ни мафията се страхува много повече от народа, отколкото народа от мафията. Това трябва да бъде разбрано и гражданите да осъзнаят силата си. 

Това са изборите с най-много скандали на "квадратен метър".

Това са изборите с най-ниска избирателна активност в новата история на България. 

Това са най-срамните и контролирани избори през последните десетилетия.

Отвращението и мизерията трупат напрежение, което ще изригне скоро. Хората вече не се страхувт от Цветанов и подобни, те се гнусят от него. Скоро ще почнат да ги заплюват където ги срещнат. И дори тройната охрана на Борисов, Пеевски и Цацаров няма да им помогне. Освен да ги придружат до летището за групов еднопосочен полет към Дубай. 

По време на тези избори Пеевски се появи за първи път "на живо" от повече от две години. 

Буда и бандата му ще стискат властта до края на годината на всяка цена, до избора на новият Цацаров. Това означава две неща - всеки може да иска каквото си ще, стига да извади трима души пред МС - ще му се даде, само мир да е. 

И второ, най-важното, Буда и бандата му трябва да бъдат изринати от властта преди избора на нов главен прокурор. И бонус - Цацаров трябва да бъде бъде отстранен преди края на неговият мандат. Успоредно и заедно с това БОЕЦ инициираме номинации и избор на гражданска кандидатура за главен прокуро. Това са фактите и задачите. Действаме.

Георги Георгиев - ГД БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари