Майка отвори дневника на дъщеря си и едва не умря, когато прочете написаното!

0
Избухна зверски скандал около споделянията, написани в дневника на 11-годишна ученичка
Избухна зверски скандал около споделянията, написани в дневника на 11-годишна ученичка

В Анапа, Красноярск, избухна зверски скандал около споделянията, написани в дневника на 11-годишна ученичка.

Тетрадката с ужасяващата тайна намерила майката на момичето - Светлана 3., чистейки стаята и. Тя не се сдържала и я отворила. Прочетеното едва не я убило: Оказало се,че в продължение на четири години момичето е било изнасилвано от възрастен приятел на семейството, съобщи lifenews.ru, цитиран от агенция ПИК.

"Когато момичето ми се върна от училище, аз просто я прегърнах мълчаливо и я притеглих към себе си. И я попитах от колко време не сме си говорили двете очи в очи. И тогава все едно някой я удари с нещо по главата - започна да плаче и накрая изпадна в истерия. Никога няма да си го простя", разказва Светлана.

След това, което детето и разказало, майката отнесла дневника в Следствения комитет. За изнасилване на непълнолетната е образувано дело. По информация на източници от полицията, заподозреният е пенсионер от руското МВР. Той е женен, има три деца и внуци, които са връстници на Лена.

 "Мъжът нееднократно е насилвал детето от лятото на 2011 година до октомври 2015. В момента заподозреният е задържан, съдът отхвърли задържането под стража. Провеждат се следствени действия ", разказва старши помощникът на ръководителя на Следствения Комитет на Руската федерация за Краснодарския край Наталия Смяцкая.

74-годишния насилник Дмитрий И. се отказал от правото си да даде показания.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари