Мъж бие съпругата си до автобусна спирка в Казанлък

0
Това е поредният случай на домашно насилие над жена в региона
Това е поредният случай на домашно насилие над жена в региона

Това е поредният случай на домашно насилие над жена в региона

Жена на 30 години е станала жертва на домашно насилие в Казанлък, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Тя е била прегледана в медицинско заведение.

Сигнал е получен вчера в 12:30 часа в Районното управление в Казанлък. Инцидентът е настъпил в близост до автобусна спирка в града. От проведените полицейски действия е установено, че след възникнал скандал между пострадалата и съпруга ѝ, тя е била ударена от него.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това е поредният случай на домашно насилие над жена в региона. В края на миналия месец две жени на 17 години станаха жертва на насилие от мъжете, с които съжителстват на семейни начала в павелбанското село Търничени и в Казанлък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари