Магазин за човешко месо!

1

Нестандартният магазин се нарича "Wesker & Son Resident Evil Human Butchery" и се намира на известния лондонски пазар Smithfield, откъдето лондончани могат да си напазаруват всяка част от човешкото тяло.

От човешка глава, торс, ръка, цял крак с бут или само стъпало до отрязан мъжки член. Но най-скъпо излиза цяло човешко тяло с карантии. 

Магазинът съществува от 2012 и не е лишен от посетители...
По витрините му са изложени човешки части, опаковани в пликове и тарелки с ценоразпис и килограми, съобщава “Daily mail”
Разликата в цените на човешка ръка и крак почти няма. Един вид, за няколко паунда ще зарадвате гостите си с нестандартна вечеря... 
Много от продуктите наистина са годни за консумация – клиент със здрави нерви може да си купи сос с подправка от човек, напирмер...

Но не оставайте с грешно впечатление, канибализмът в Лондон все още не е узаконен.

Ето каква е истинската история на ужасяващия и така популярен магазин.

Всичко е базирано на популяризация и реклама на играта Resident Evil 6 ("Заразно зло"), базирана върху едноименния филм.

Премиерата на играта беше през 2012 и успя едва за няколко дни да скандализира англичаните с потресаващи гледки. Сред всевъзможните човешки части има и одран женски труп, представен в пълен размер.

Разбира се, стоките всъщност са обикновено животинско меско, „маскирано” като човешко.

За още по-голям успех - пиарите са назначили и актьори, които да позират с прясното човешко месо, хвалейки си стоката и опитвайки се да я продадат.

Днес, години след отварянето си магазинът има десетки посетители и купувачи, всеки ден.

Източник: Lentata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари