Любовен хороскоп за 22 – 28 декември 2014

0
Дни за размисъл, в които няма да липсва надежда и вдъхновение, благодарение на Слънцето и Нептун. Вижте какво ви очаква в любовта.
Дни за размисъл, в които няма да липсва надежда и вдъхновение, благодарение на Слънцето и Нептун. Вижте какво ви очаква в любовта.

Като цяло тази седмица любовният живот по-скоро ще се превърне в кармичен урок. При почти всички зодиакални знаци ще се усети влиянието на Сатурн.
Дни за размисъл, в които няма да липсва надежда и вдъхновение, благодарение на Слънцето и Нептун. Вижте какво ви очаква в любовта.

Овен
Някои от вас, Овни, ще имат нереалистични очаквания за любовта и партньора, което ще ви накара да потънете в дълбоки мисли за бъдещето. Бъдете реалисти, но не надхвърляйте вашите очаквания. Бъдете особено внимателни в комуникацията с партньора през тази седмица.

Телец
За Телците последните две години в любовта не са били особено успешни и това е „благодарение“ на Сатурн. Във вторник тази планета ще напусне част от вашата графика и ще имате възможността да постигнете това, което отдавна търсите в любовен план. Ще бъдете предизвикани да преодолеете страха си и да имате една истинска интимност.

Близнаци
Тази седмица Сатурн навлиза във вашия 7-ми дом на партньорството. Ако имате брак или се намирате в сериозна връзка, може да почувствате някакво ограничение. Възможно е отговорностите ви да се увеличат. Ще трябва да направите оценка на вашите взаимоотношения и да решите дали не се намирате в еднопосочна улица.

Рак
Ако някои от вас до този момент са се чувствали ограничени по някакъв начин в любовта, това може да започне да се променя. Сатурн ще напусне тази част от вашата диаграма и ще може да си вземете глътка въздух. Имате ясна представа за това от какво се нуждаете и какво заслужавате в любовта. Очаква ви напрегнат разговор с партньора в средата на седмицата.

Лъв
След вторник голяма част от Лъвовете ще променят своята гледна точка по отношение на любовта. За голяма част от вас случайните флиртове и случайният секс може вече да не се окажат толкова вълнуващи. Настъпва период, в който ще имате по-отговорен подход към любовния живот. Готови сте за промени, но премахнете бариерата, която сте си поставили.

Дева
Комуникацията с любимия човек няма да върви особено гладко през тази седмица. Има борба за власт във вашата връзка, която определено пречи на хармонията и романтиката между вас. Имате достатъчно време за размисъл, в което да си дадете сметка дали има смисъл да продължите заедно.

Везни
Ако имате половинка до себе си, каквито и въпроси да се наложи да обсъждате през тази седмица, няма да имате голям успех. Дайте си малко време за размисъл, за да намалите напрежението, което се усеща между вас. В последните дни на годината и първите за 2015 ще имате възможността да постигнете напредък при взимането на решенията заедно.

Скорпион
Романтиката ще се повиши при вас през тази седмица и ще имате възможността да й се насладите. Комуникацията с половинката ще се подобри значително. Тези от вас, които търсят нова любов, имат възможност за ново познанство или за една успешна първа среща, с някой, който е пленил вашето сърце.

Стрелец
Сатурн ще отбележи повратен момент за вас от гледна точка на личната зрялост. Сега, както и през следващите две години, ще бъдете по-загрижени за това какво се случва около вас. За тези, които имат силна тръпка към някого нещата имат потенциал да се задълбочат.
Но ако се намирате във връзка, може да почувствате колебание, което да ви накара да се замислите дали не е време да продължите с партньора по различни пътища.

Козирог
Ако имате някакви скрити страхове или несигурност около любовния си живот, време е да се справите с тях. Имате възможността да поправите онова, което не ви допада във връзката ви. Няма да ви е лесно, но си заслужава да опитате. На тези от вас, които търсят своята сродна душа, празниците могат да им донесат много приятни изненади.

Водолей
Водолеи, опитайте се да бъдете по-общителни с партньора или с някой, който е пленил сърцето ви. Внимавайте, когато обсъждате сериозни въпроси, засягащи връзката ви и не поемайте излишни рискове.

Риби
Тези от вас, които скоро са срещнали някой специален, имат шансове след петък да поставят началото на нови и романтични взаимоотношения. Ще усетите силна тръпка един към друг и тя няма да е само сексуална. Имайте повече вяра и не се отказвайте от любовта. За обвързаните Риби предстоят едни вълнуващи и изпълнени с любов празнични дни

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари