Лидерът на Северна Корея показа дъщеря си за първи път

3

На снимките се вижда как двамата са хванати за ръка

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун се появи с малката си дъщеря на публично място за първи път, съобщава Би Би Си, цитирана от bTV

Момичето, за което се смята, че се казва Ким Чу-ае, бе заедно с баща си по време на инспекцията на най-голямото изстрелване на междуконтинентална балистична ракета в страната в петък.

На снимките се вижда как двамата са хванати за ръка. Те бяха публикувани от държавната новинарска агенция на Северна Корея.

Животът на Ким Чен-ун е строго пазен в тайна.

През септември няколко експерти от Северна Корея съобщиха, че Ким Чу-ае е показана във видео на празненствата по случай Националния празник на страната.

Това обаче бе опровергано от севернокорейското ръководство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари