Ким Чен Ун отново показа публично 10-годишната си дъщеря

0
Спекулациите кой ще наследи севернокорейския лидер се засилват
Спекулациите кой ще наследи севернокорейския лидер се засилват Видео: NOVA

Спекулациите кой ще наследи севернокорейския лидер се засилват

Спекулациите за това кой ще наследи Ким Чен Ун се засилват. Причината е в появата на дъщерята на севернокорейския лидер - този път – по време на военен парад в Пхенян. Това е петата публична изява на момичето, което е на видима възраст около 10 години. И то – за последните три месеца, информира NOVA.

Смята се, че това е втората дъщеря на Ким Чен Ун и единственото му дете, което е било показвано в публичното пространство. Всичко това кара анализаторите да мислят, че севернокорейският лидер я подготвя за свой наследник на поста. Това би било четвърто поколение от фамилията Ким начело на Северна Корея.

"С цел да вземеш властта в Северна Корея, най-важното нещо е да получиш контрол над военните. И да получиш тяхната лоялност. Затова мисля, че дъщерята на Ким Чен Ун го придружава основно на събития, свързани с армията", заяви Чонг Сунг-Чанг, директор на Центъра за Източноазиатско сътрудничество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари