Крадци оставиха служители на транспортна фирма в София без заплати

0
Откраднатата сума е над 40 000 лева
Откраднатата сума е над 40 000 лева

Откраднатата сума е над 40 000 лева

Крадци оставиха служители на транспортна фирма в София без заплати за Коледа.

Откраднатата сума е над 40 000 лева. Маскирани мъже нахлули в офиса на фирмата на булевард "История Славянобългарска" тази нощ, предава bTV.

Според източници пари са били разхвърляни и по пода в помещението, а извършителите напуснали мястото с черен автомобил.

"Изземват се камери за видеонаблюдение, установяват се свидетели, работи се по всички версии паралелно“, съобщи Николай Нотев, зам.-началник на отдел „Криминална полиция“ и допълни, че извършителите са били повече от двама.

"Не се касае за грабеж, а за кражба. Няма заплашени лица. Има охранител на местопроизшествието, но той е видял извършителите на произшествието, едва след като то е приключило", каза Борислав Георгиев зам.-районен прокурор в СРП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари