Мъж обра офис за парични преводи в София

0
Нападателят не е бил въоръжен и в момента се издирва
Нападателят не е бил въоръжен и в момента се издирва

Нападателят не е бил въоръжен и в момента се издирва

За грабеж в София около 1:30 часа тази нощ, потвърдиха от МВР. Обран е денонощен офис за парични преводи в кв. "Орландовци". По информация мъж заплашил служителка, без да е използвано оръжие, и взел малка сума пари. След това избягал. Няма пострадали. Крадецът се издирва.

„Бях повикан снощи от служител на обекта. Бях уведомен, че се случва грабеж. Беше извикана полиция и СОТ. Води се следствие и не можем да обявим открадната сума”, заяви в ефира на NOVA управителят на офиса Георги Стойчев.

По думите му мъжът изблъскал служителката и взел сума пари от касата. "Имаме и СОТ, но момичето е било доста стреснато. Затова и се обадила първо на мен. После е подала сигнал с паник бутон. Имаме камери. Снети са записи, които са предадени на полицията", разказа Стойчев.

По обяснение на служителката нападателят не е бил маскиран, посочи управителят на офиса, който е бил отворен преди няколко месеца. Той е един от малкото денонощни офиси за парични преводи в София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари