Костадин Костадинов: Следващият кабинет вече е нареден между ГЕРБ и ПП

13
Според Костадинов войната в Украйна ще се разгаря, защото това е желанието на САЩ
Според Костадинов войната в Украйна ще се разгаря, защото това е желанието на САЩ

Според Костадинов войната в Украйна ще се разгаря, защото това е желанието на САЩ

"Възраждане" е единствената партия, която може да спре участието ни в тази чужда война и да нормализира отношенията с Русия. Нашият интерес са само българите в Украйна. Българи изчезват непрекъснато в Украйна. Това коментира за "Твоят ден" по NOVA лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Възраждане" иска премахване на ДДС за продуктите от малката потребителска кошница, за лекарствата, намаляване на акциза на горивата и нормализиране на отношенията с Русия, за да спадне инфлацията", посочи той.

Според него войната в Украйна ще се разгаря, защото това е желанието на САЩ. "Те искат да изтощят и дори унищожат Русия, а заедно с тях Европа. Участието на България в широкомащабния конфликт не бива да се поставя под въпрос, освен ако ние не управляваме. Всяка друга партия ще изпълни заповедите от Американското посолство. Зависими сме от външнополитическия фактор САЩ. Трябва да имаш политическа независимост, отбранителна, икономическа, финансова и хранителен суверенитет. Ние имаме само финансова", заяви той.

По думите му вече се говори, че следващият кабинет вече е нареден между ГЕРБ и ПП. "Хора, които получават заплащане от Американското посолство твърдят, че браня руски интереси. Имаше твърдения, които не бяха подкрепени с доказателства, а щеше да бъде много интересно, ако имаше такива. Най-вероятно ДАНС продължават да ни подслушват. Службите са създадени, за да контролират политическия живот. Свързват ни с Русия, защото защитаваме националния интерес и сме основна заплаха за американските интереси", подчерта Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    17
    Мхм
    Няма такава бутафория като копейкин. За пари ще играе голи кючеци и ще ти духа под масата.
  • 3
    16
    смях
    А сега - хомосексуална обучава хетеросексуален мъж на американски хомосексуални "ценности" и как не можело мъж да целува жена, защото на хомосексуалните паради няма хетеросексуални! За пример - Кубрат Пулев получи назидателно "обучение" от хомоескуална, че не може да си позволява да целува противоположния за него пол!
  • 2
    15
    Nik
    Зaщoтo вce вяpвaтe нa гeйcaщ и бългapcĸитe нaциoнaлни пpeдaтeли, ĸoитo caмo xвaлят eвpoaтлaнтичecĸитe xoмoceĸcyaлни цeннocти. B гeйcaщ вcичĸo ce пpoдaвa! B гeйcaщ нямa ниĸaĸви цeннocти! B гeйcaщ нe знaят ĸaĸвo e ceмeйcтвoтo, ĸoeтo e зaлoжeнo в Бългapия ĸaтo вoдeщ фaĸтop! гeйcaщ e aмopaлнa и тepopиcтичнa дъpжaвa!
  • 4
    14
    b'Aal
    Вън на най-извратената, най-подлата, най-глупавата страна в света - гейсащ! Вън гейсащ от Европа! Долу гейсащ!
  • 4
    13
    pro100$$$$$$$$$$$$$ k!r0 e...
    Скандалният про100$$$ к!р0 взриви мрежата с атака срещу банкянския с кюлчетата: ако Гешев не те пазеше, сега щеше да си затворник, а не да ми предлагаш коалиция?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари