Концертът на Helloween в София се отлага

1
Всички билети, купени за концерта, ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват
Всички билети, купени за концерта, ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват

Заради пандемията Helloween за втори път отлага част от европейското си турне, в това число и шоуто им в София.  

Hammerfall остава част от събитието в столицата и също ще се качат на сцената в зала "Арена Армеец" -  на 13 октомври, съобщават организаторите, цитирани от БТА.

"Въпреки, че ситуацията с пандемията започва да се разхлабва, няма да можем да изпълним планираното турне по предварителния план. Двете банди са изключително тъжни от създалата се ситуация, но са сигурни, че ще успеят да изпълнят концертите и да се срещнат с феновете", коментират от групата.

Всички билети, купени за концерта, ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват. Всеки който иска да върне билета си, може да го направи от мястото на купуване до 17 март 2022 г. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари