Концертът на "Легендите" в Русе се отлага

5
Закупените билети важат без презаверка за новата дата
Закупените билети важат без презаверка за новата дата Снимка: Фейсбук

Закупените билети важат без презаверка за новата дата

Концертът на групата "Легендите" в Русе се отлага.

Мероприятието трябваше да се случи на 21 юни в Летния театър, но е отложено за 18 септември, става ясно от променената информация за събитието СУПЕРГРУПАТА “ЛЕГЕНДИТЕ” - ТУРНЕ 2023 във Фейсбук.

Закупените билети важат без презаверка за новата дата.

Ако има желаещи да върнат билетите си, това трябва да стане до 15 юли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    до 3
    Те поне си си правят сметката. Опера-Русе прави спектакли пред 8 човека с безплатни покани. А на сцената са 40 човека. Ама плащаме ние.
  • 14
    3
    Спокоен
    Това да се наречеш "Легенда" преживе е изумително нарцистично и граничещо с клинична психиатрична диагноза. Имам някаква хипотеза, че тези иначе вероятно симпатични хорица в живота си са обградени от лакеи, които къде от комерсиален интерес, къде от къс музикален хоризонт ги ласкаят всекидневно: "Вие сте велики, вие сте легенди". И то като ти го набиват в главата и съзнанието ти се отклонява. Имал съм възможност да си поговоря /почти дружески/ с Караджов няколко пъти. Още по времето когато съществуваше заведението "13-та улица", после по други поводи. Изключително земен, с чувство за самоирония и здраво стъпил на земята човек. Но, очевидно пари трябва да се печелят, та се е хванал на хорото. Кой, кога и как убеди Кърнев, че е легенда? Сериозно питам! Ама той дори и име на група не успя да си измисли. Та, в тоя ред на мисли - "Легендите" просто са продали толкова билети, че не могат да си покрият горивото до Русе. Да не говорим за другите разходи. Толкова за легендарните.
  • 15
    2
    ЕСТРАГОН
    Хомо, Хомо, ама 5 парцала, 3 съпруги и 4 любовници.
  • -3
    1
    русенец
    ще пее моя хомо другар пенчо микрофона
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари