Коледен базар събира средства за подаръци за студентите с увреждания в Русенския университет

3
Базарът ще се проведе от днес до 14-ти декември
Базарът ще се проведе от днес до 14-ти декември

Базарът ще се проведе от днес до 14 декември

Базарът ще се проведе в централното фоайе на Ректората от 12 до 14 декември включително, от 10:30 до 12:30 часа.

Коледен базар "Направи специална Коледата за приятел" ще се проведе от днес до 14 декември в Русенския университет. Целта е събиране на средства за осигуряване на коледни подаръци за студентите с увреждания във висшето училище.

Той е иницииран от студентите от 4 курс, специалност "Социални дейности“, от Факултет "Бизнес и мениджмънт" в рамките на обучението по дисциплината „Разработване и управление на проекти в социалната сфера“ с преподавател доц. д-р Даниела Йорданова.

Изделията, които ще се продават, са дарени от студенти и организации, подкрепящи инициативата. Събитието се организира под егидата на ректора академик Христо Белоев, и с любезното съдействие и финансиране от Студентския съвет на Русенския университет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    Бръм-бръм трактор
    Ами уридих синъ и гу напраих дуцент, що сиги да ни уридъ снъхътъ, вечи станъ доктур и дугидинъ шъ стани дуцент, щоту вечи ми изтичъ мъндатъ и владенииту. Бръм-бръм с ноф афтумубил чи трактуръ вечи ни ми трябъ.
  • 9
    4
    Hello
    "Егидата" на ръководния фактор има ли отношение към вреждане на лице от семейството му в специалността "Социални дейности", защото досега такъв "активизъм" не е бил забелязван. Пиарската акция дефакто е акция за набиране на кандидатстуденти под маската на хуманността и загрижеността за студентите с увреждания.
  • 7
    3
    Студент
    В тази специалност и катедра Мениджмънт и социални дейности има преподаватели по дисциплините по социални дейности. Не виждам имената им. Те защо не участват в тази инициатива и защо доц. Йорданова като преподавател от друга катедра организира студентите от специалността за коледния базар?
  • 9
    2
    Парички, но не за всички
    Какво се получава на практика, за областното лидерче на една политическа партия и рекламно лице на РУ има 💰 парички за финансиране на командировка и школа в чужбина, защото неговата партия ще номинира едно лице на ръководен пост в РУ в предстоящите избори за кмет, а за студентите с увреждания няма пари за празниците. Хубаво, базар, ама къде е Студентският съвет на РУ, който протестира за протектирания си колега, къде е клубът на студентите с увреждания, чиято ръководителка преподавател ходеше да подарява календари на бившия кмет? Къде са те в тази инициатива, къде е това рекламно лице със скъпо финансирано ходене в чужбина? Къде са те в тази инициатива? Къде е тракторният капацитет - будител на РУ да отвори широко сърцето и най-вече джоба си та да зарадва студентите с увреждания за празниците?
  • 10
    1
    На пръв поглед
    Хуманно и благородно, но дали университетът няма средства да зарадва студентите с увреждания с подаръци или парични средства, след като ректорът и зам.-ректорът по качество обиколиха Азия и бяха къде ли още не. За скъпи командировки има пари, но за подобни инициативи - не?! А що се отнася до този курс от 7-8 студенти от тази специалност, която местят из различни факултети в университета, да измислят с преподавателката си нещо по-креативно по дисциплината по проеки, а защо не и проект, подпомагащ хората с увреждания не сам за празник. Иначе това си е чисто PR на преподавател и студенти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари