Кметът на Борово се отчете пред съгражданите си

0
Събитието се състоя в салона на читалището на Борово в присъствието на депутата Пламен Нунев, общински съветници, кметове на населени места и граждани
Събитието се състоя в салона на читалището на Борово в присъствието на депутата Пламен Нунев, общински съветници, кметове на населени места и граждани

Кметът на Община Борово Валентин Панайотов отчете вчера свършеното от него за трите години от мандата му.

Събитието се състоя в салона на читалището на Борово в присъствието на депутата Пламен Нунев, общински съветници, кметове на населени места и граждани, пише briagnews.bg.

С мултимедийна презентация Панайотов отбеляза започналите проекти в общината през тази година. Той помоли присъстващите да оценят изпълнението на управленската програма, а след това се включи в кратката дискусия с тях по актуални проблеми.

Пламен Нунев подчерта, че общинското ръководство вече близо 3 години надгражда постигнатото, като реализира в пълен синхрон приоритетите за развитието на страната на местно ниво, а същевременно е и много активно при осъществяването на инфраструктурни, социални и други проекти.

От моите чести посещения на населените места тук аз виждам, че кметовете са „на терен“. Те нямат място в канцеларията, на бюрото. Сутрин те трябва да се срещнат с полицая в съответното село, за да  се запознаят с обстановката, а след това да поставят задачите за деня“, каза народният представител.

Хората трябва да ни познават и да си поставят проблемите“, добави депутатът. „Става дума и за такива в обществена полза, и здравословни и пр. При това ПП ГЕРБ има адекватна реакция при всяка ситуация. Така се случва и в момента с една благотворителна кампания в Русе в помощ на двегодишната Лора от Басарбово“,  заяви Нунев.

В края на събитието популярният български актьор Георги Мамалев  поздрави с изпълненията си  присъстващите по повод 34 години от обявяването на Борово за град и 40 години от обявяването на района за община.

Източник: briagnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари