Пенчо Милков: Изминаха 2 години, откакто имам вашето доверие

0
Кметът на Русе прави годишен отчет, ще го излъчва на живо
Кметът на Русе прави годишен отчет, ще го излъчва на живо

Кметът на Русе прави годишен отчет, ще го излъчва на живо

Кметът на Русе Пенчо Милков и екипът му ще дадат отчет за изминалата втора година от мандата. Това ще стане утре, 2 декември, от 11 часа, като срещата с медиите ще се излъчва на живо във фейсбук страницата на кмета и във фейсбук страницата на Община Русе. На двете места ще бъде публикуван и запис от събитието.

Преди отчета кметът публикува и обръщение към съгражданите си:

Изминаха 2 години, откакто имам вашето доверие. За това време, което изобщо не беше скучно откъм предизвикателства, за миг не съм забравил клетвата, която изрекох към вас в деня на Свети Мина – покровителят на дома. Тогава ми поверихте ключа на Русе и аз се ангажирах с нов начин на управление, различен от налагания досега. С промяната, която градът ни заслужава.

Освен редовните седмични отчети, които ще продължа да ви давам, искам да разкажа за онова, което няма как да се опише – за отдадения труд на служителите ни през годината и за целите, които ще ни водят в третата година.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Преди време реших да тичам всяка сутрин по 30 минути. Ако някой ден пропусна, на следващият ден ще тичам с 30 минути повече. Утре сутрин ще тичам до 10-ти април!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари