Кирил Петков: Коалицията ПП - ДБ ще е първа политическа сила!

0
С тази позитивна програма, вярвам, че ще сме първи. Ще бъде много скъпо за всеки, който не я подкрепи, каза експремиерът
С тази позитивна програма, вярвам, че ще сме първи. Ще бъде много скъпо за всеки, който не я подкрепи, каза експремиерът Видео: NOVA

С тази позитивна програма, вярвам, че ще сме първи. Ще бъде много скъпо за всеки, който не я подкрепи, каза експремиерът

Коалицията ПП - ДБ ще е първа политическа сила и ще състави правителство. Това заяви Кирил Петков в студиото на “Здравей, България” по NOVA.

Имаме нова политическа сила с претенции да получи първото място, да прекрати политическата криза и служебната злоупотреба с власт”, каза и Атанас атанасов от ДБ.

Двамата коментираха и разследването на европрокуратурата в няколко ТЕЦ-а у нас. “ТЕЦ “Брикел” ни показа отново, че имаме голям проблем с правосъдната система. Не е нормално само да разчитаме на европрокуратурата за схемите в енергетиката и на американското правителство да ни показва, че 8 от най-корумпираните хора в Европа са у нас, а българската прокуратура само да стои там като мълчалив свидетел. Не може да разчитаме само на външните сили. Време е да сменим този модел”, категоричен бе Петков.

Приоритети на новата коалиция са Шенген, влизане в еврозоната и здравна реформа. “С тази позитивна програма, вярвам, че ще сме първи. Ще бъде много скъпо за всеки, който не я подкрепи”, каза експремиерът. Той посочи, че вече 100 организации са подпсиали тяхната “Книга на каузата”, а към коалицията им са се присъединили още 6 формации.

Имаме амбицията да убедим хората да ни подкрепят”, каза и ген. Атанасов.

Относно партньорство с ГЕРБ, Петков отрече да има такъв възможен сценарии.

Мисля, че няма сценарий, в който да има равновесие. Ние ще бъдем първа политическа сила. Ние сме единствените, които се обединяваме”, каза той.

А ген. Атанасов обеща да подходят “отговорно, ще бъдем диалогични, ще водим преговори, но без корупционерите”. И заяви: “Този, който иска изтощаване на противника и последователни избори, е Борисов. Ако ГЕРБ са първа политическа сила - тогава ще им избори наесен”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Русе
    Тоя е най големия клоун , щял да стане първи... А като не стане ще каже че са фалшифицирали изборите ,, да вземе да си ходи в канада стига се е занимавал с неща които неразбира че като гледам тоя е абсолютно за лудницата..
  • 4
    2
    До 1
    Абе,ти надскочи и кенгурото,браво,браво...
  • 8
    1
    Не манипулирайте хората!
    Наслушахме се на лъжите ви! Ще сте първи .... ама след „Възраждане“, знаете си го!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари