Катастрофа на пътя Русе - Кубрат

2
Пътният инцидент е станал между селата Червена вода и Ново село
Пътният инцидент е станал между селата Червена вода и Ново село Снимка: Архив

Вчера около 13:00 часа на пътя Русе - Кубрат, в района на километър 11+500 е възникнала катастрофа между два автомобила.

Изпратените на местопроизшествието служители на пътна полиция са установили, че в условията на облачно време, заснежена пътна настилка, на прав участък с две ленти за движение, лек автомобил "Рено 19" с русенска регистрация, управляван от 76-годишен мъж, който се е движел се в посока от село Червена вода към село Ново село, е загубил контрол над автомобила, при което превозното средство се е завъртяло напреки на пътното платно в лентата за насрещно движение и е блъснат от движещ се по нея товарен автомобил "Ситроен Джъмпер" с русенска регистрация, с водач 41-годишен мъж.

В резултат на инцидента шофьорът на ситроена е получил травма на главата и е настанен в болница с опасност за живота. Пробите на водачите за алкохол са били отрицателни.

На местопроизшествието е извършен оглед от разследващ полицай и по случая е образувано досъдебно производство, което да изясни причините за пътния инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари