Каруцар пострада тежко при инцидент на пътя Русе - Кубрат

0
Моторист пострада при катастрофа на пътя Русе - Бяла при сходен инцидент
Моторист пострада при катастрофа на пътя Русе - Бяла при сходен инцидент Снимка: Shutterstock

77-годишният мъж е излязъл на пътя без да спре на знак СТОП и е бил ударен от кола

Вчера сутринта около 08:45 ч. в с. Ново село е възникнал пътен инцидент, при който е пострадал тежко мъж, управлявал каруца.

Изпратените на място служители на пътна полиция са изяснили, че произшествието е станало след като ППС с животинска тяга /каруца теглена от магаре/ с водач на 77 години е излязло от ул. "Чавдар Войвода" в селото, при наличие на пътен знак "Б-2", навлизайки на пътя II-23 /Русе – Кубрат/, където се сблъсква с движещ се по пътя с предимство лек автомобил марка "Хонда", управляван от 31-годишен мъж, съобщиха от ОД МВР - Русе.

В резултат на ПТП е пострадал 77-годишният каруцар, който е бил откаран в болница с фрактура на черепа.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията, започнато е досъдебно производство. Пробата за алкохол на водача на лекия автомобил е била отрицателна, а на другия водач е издаден талон за кръвна проба.

Сходен инцидент, но този път с моторист, се случи вчера и на пътя Русе - Бяла.

Възрастен мотоциклетист е тежко пострадал при пътен инцидент в района 9-ти километър на главния път I-5 / Русе – Бяла. Сигнал за произшествието е постъпил вчера в 15:17 часа. На място полицията е установила, че инцидентът е възникнал между мотоциклет марка "Лифан", с водач на 79 г., излязъл от страничен земен път /от дясно/ на главен път I-5 / Русе – Бяла, в района на 9-ти километър, където не е пропуснал и се е сблъскал с движещ се по пътя с предимство /в посока Бяла/ лек автомобил марка "Форд", модел "Фокус", управляван от 57-годишен, съобщиха от полицията в Русе.

Гледайте видео репортаж от мястото на инцидента

В резултат на инцидента възрастният мъж е тежко пострадал и е откаран в болница в Русе, където е настанен с фрактура на крак и други травми. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията, образувано е досъдебно производство. Пробата за алкохол на водача на лекия автомобил е дала отрицателен резултат, а на мотоциклетиста е издаден талон за кръвна проба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    КЪТ Ръсе
    Каруцарят да не се казва случайно Менчо Пилкоф? И да е бил на път за град Ни-софо, при момата с ЕКО котараче между крачието си? Третата поредна жена на Гардо- началника да не е родила поредния му 12 наследник, на родения в Липия? Кекс шпагата на Партията и населеното място. Поздрави от Мууухамар Кадаиф, на наследника на убиец.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари