Как 14-годишен тийнейджър се заби с кола в ограда в Пловдивско

0
Стопанката на къщата разказва за злополучната нощ
Стопанката на къщата разказва за злополучната нощ Видео: NOVA

Инцидентът стана в нощта срещу вторник

14-годишен младеж се вряза в къща в пловдивското село Йоаким Груево в нощта срещу вторник. Автомобилът се е движел по главния път Пловдив - Пещера, който минава през селото. При инцидента шофьорът губи управление, качва се на тротоара, блъска една кола, помита оградата на частен имот и спира в бетонна стена.

Мария Грозданова не успява да види кой е шофьорът, но съседи, станали свидетели на инцидента, ѝ казват, че става дума именно за 14-годишен тийнейджър, който взел ключовете от автомобила на дядо си.

Щетите са материални - изпочупена е оградата на къщата на Мария, както и един автомобил. Семейството ще възстанови оградата на жената до седмица, увери кметът на селото Наум Нихтянов.

Този път е третокласен републикански път. Движението е много интензивно. Ние сме взели превантивни мерки. Имаме двама души, които стоят със стоп-палки, за да прекарват децата за училище и детска градина. В края на 2021 г. на комисия обсъдихме поставянето на легнали полицаи. Имаме одобрение за два такива легнали полицаи. Скоро те ще бъдат поставени”, допълни още Нихтянов, предава NOVA.

А Мария Грозданова споделя, че остава уплашена, защото по този път често се случва шофьори да карат с превишена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Обяснете моля
    Aма кажете, че чаавето е куба либре, та да е ясно!!! В други медии го сподлеиха, тука са полит-коректни...
  • 5
    1
    Ррррр
    Къде са родителите?Този келеш можеше да убие човек?Родителите да си поемат отговорността!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари