Иван Гешев внесе в НС последните доказателства срещу Борисов по "Барселонагейт"

1
Те са относими към искането за сваляне на имунитета му и започване на наказателно преследване
Те са относими към искането за сваляне на имунитета му и започване на наказателно преследване Снимка: БГНЕС

Те са относими към искането за сваляне на имунитета му и започване на наказателно преследване

Главният прокурор внесе в 49-ото Народно събрание последната част от вече изпратени множество преводи от испански на български език на материали, получени във връзка с изпълнена от Кралство Испания Европейска заповед за разследване по висящо досъдебно производство на Софийската градска прокуратура, което касае народния представител Бойко Борисов, бивш министър-председател на Република България.

Допълнителните материали представляват относими доказателства към внесеното искане за разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Борисов, съобщиха от държавното обвинение.

Материалите са във връзка с досъдебно производство на Софийската градска прокуратура, известно в медиите като „Барселонагейт“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари