ИТН номинира Мартин Карбовски за член на СЕМ

1
Предложението е внесено в деловодството на парламента
Предложението е внесено в деловодството на парламента Снимка: martinkarbowski.com

Журналистът Мартин Карбовски е номиниран за член на СЕМ от "Има такъв народ"

Предложението е внесено в деловодството на парламента, съобщи "Хоризонт", започнат от свои източници в управляващото мнозинство.

По-рано днес стана ясно, че на последните коалиционни съвета партньорите са се разбрали да задвижват процедурата за избор на двама членове на СЕМ. Срокът за номинации е до 14 април.

Според неофициална информация номинации за членове на СЕМ имат "Продължаваме промяната" и "Демократична България", но имена не са известни.

Управляващите бързат да обновят състава на СЕМ, който през май трябва да започне процедура по избор за нов директор на БНТ.

Припомняме, че в началото на месеца председателят на парламентарната комисия по култура и медии Тошко Йорданов поиска от медийния регулатор да освободи предсрочно директора на БНТ Емил Кошлуков заради документна измама. Според него тя му е осигурила възможност да се яви на конкурс за ръководен пост в обществената телевизия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    daskal
    Има какво да занесе в СЕМ. Очертават се големи висоти. https://martinkarbowski.com/book/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D1%8F%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D1%8F%D0%B4%D0%B5-%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%BD%D0%B4%D0%BA
  • -6
    1
    русенец
    Тези ИхТамНети се оказаха голяма подлога на руZ-НАЦИте! Срам и позор за България!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари