ИТН номинира Карбовски за член на СЕМ

2
Предложението е внесено в деловодството на парламента
Предложението е внесено в деловодството на парламента

Журналистът Мартин Карбовски е номиниран за член на СЕМ от „Има такъв народ“

Предложението е внесено в деловодството на парламента. Името на Карбовски се свързва с телевизионните предавания „Отечествен фронт“ и „Предаването на Карбовски“, както и с политическите му анализи и коментари .

На 7 април депутатите одобриха правилата за избор на нови членове на СЕМ.

Ден по-късно от Съвета за електронни медии се оплакаха от „безпрецедентен политически натиск“ и предупредиха партиите да се въздържат от език на омразата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    daskal
    Извинявайте за цитата по-долу, ама е от книгата на Карбовски "Недялко яде лайна в НДК". Той е само малка част от словесните бисери там: Хуй във путка, путка в хуй, майка ти дано те чуй, че родила е лайно - ей таквоз едно… Хуй във задник, задник в хуй - той Карбовски ще надуй - сърбай сперма, сърбай спин - ей такъв един… Дебелан, а не поет е драскачът с хуй напет - драскай, Карбо, драскай, пич, дърпай хуя си с теглич.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари