Мартин Карбовски: Нашите коалиции се правят на много тъмно и с кукловод

1
Журналистиката у нас се е превърнала в кошмар. Такова подмазване не е имало по времето на социализма, коментира Карбовски
Журналистиката у нас се е превърнала в кошмар. Такова подмазване не е имало по времето на социализма, коментира Карбовски Снимка: Facebook

Журналистиката у нас се е превърнала в кошмар. Такова подмазване не е имало по времето на социализма, коментира Карбовски

"Каквато и да е коалицията - трябва да се случи в интерес на българите и бюджета. После да правят каквото щат. Каквато и да е коалицията, тя ще бъде в интерес на изнасянето на оръжия или вкарването на войски, оттук нататък нашият контрол е никакъв... Ние трябва да се занимаваме с нашите проблеми. Политиците трябва да забравят за малко навеждането на запад и да започнат да правят нещо в българския интерес".

Това коментира пред БНР журналистът Мартин Карбовски.

И допълни, че е съгласен на коалиция ГЕРБ - ДПС - БСП, които да се опитат да решат належащите проблеми в страната и приоритет да им бъде българското.

"Нашите коалиции се правят на много тъмно и с кукловод... Резултатът е патов и нищо не може да се направи в тази ситуация".

Журналистът подчерта, че "всяко лицемерие се наказва и ИТН, станали жертва на гадна медийна кампания, се връщат в парламента", а "партия "Възраждане" е резултат от общото лицемерие на официалното говорене".

"Влязохме в нов социализъм, където нищо от това, което се казва, не е това, което иска да чуе нормалният човек. Толкова много повторение на мантри и толкова много пропаганда накараха Костадин Костадинов да се качи на място, където нито един патриот не е бил. Хората са българи и биха искали някой пред медиите поне малко да говори за българския интерес".

По думите на Карбовски в България няма журналисти, които да обсъдят това, което се случва в спалните на политиците, откъдето започва покварата:

"Прощаваме на едни, които са чисти бандити и са направили такива врътки, а на други не прощаваме, дори да им падне зъб... Журналистиката у нас се е превърнала в кошмар. Такова подмазване не е имало по времето на социализма".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари