СЕМ иска да глоби Слави Трифонов

0
Слави Трифонов обяви, че СЕМ иска да наложи глоба в размер от 3 до 20 000 лева на телевизията му, заради песента за Лена Бориславова
Слави Трифонов обяви, че СЕМ иска да наложи глоба в размер от 3 до 20 000 лева на телевизията му, заради песента за Лена Бориславова Снимка: Facebook

Слави Трифонов обяви, че СЕМ иска да наложи глоба в размер от 3 до 20 000 лева на телевизията му, заради песента за Лена Бориславова

След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена.
Защо? Защото “Седем-осми Ти Ви” е пуснала въпросната песничка и е нарушила, цитирам - “добрите нрави”.

Не знам как така са нарушени добрите нрави с една песничка по мотиви от действителен случай, с действителни лица и събития в една ер би енд би квартира.
Ако питате мен, “добрите нрави” са нарушени от двамата герои в песничката. Защото семейните ценности и вярността към съпруга и годеник са част от добрите нрави. Поне в нашето общество. За Канада - не знам.

Та, СЕМ ще иска да наложи глоба на “Седем-осми Ти Ви” заради нарушаване на добрите нрави, в размер от 3 до 20 хиляди лева.
Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл”.
И представяте ли си какви сме грешници да гледаме от “грешния ъгъл”? Ще ни глобяват с до 20 хиляди лева. Спомням си, че имаше един швед, който нарита една камериерка в Слънчев бряг и съдът му наложи глоба от 4500 лева. Която той даже и не плати. Явно за СЕМ ние сме по-големи престъпници и от тоя швед.

Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова вече в главата ми се върти следната идея - да поканим СЕМ, Комисията по дискриминация, “Българския център за джендър изследвания”, от чийто представител е пусната жалбата срещу нас в Комисията по дискриминация, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем публично линчувани. С камъни.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Анонимен
    Да си носят последствията от простащината!
  • 0
    2
    Янко Накурамуе
    А това, че онова Ленче се подигра с целият български народ, ще го търпим!!! Та тя се подигра и дискриминира самата държава, като тропваше с крак и налагаше своето виждане за нейното управление. И оня мухлю...пардон...шарлатанин, явно отдавна не беше виждал между краката на жена си, та клъвна на тая простакеса и я отведе дори в Гърция! Ама хак да ни е - всеки народ заслужава "политиците" които си избира! Пъкдори и да са шарлатани!!!
  • 3
    1
    ???
    Ще го глобят за песен, дето почти никой не е чул, а не го глобяват за участието му в поголовното опростачване на българския народ??
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари