Има справедливост!

3

Сигурно повечето от вас помнят историята на Бела и нейната зверска кастрация!

Може би много хора помнят и подписката, която организирахме и депозирахме към кмета срещу доктора извършил кастрацията- 3400 подписа за по-малко от седмица! Е днес е един страхотен ден защото разбрахме , че хората в общината ни чуват и избраха да бъдат справедливи към своите съграждани и да бъдат човечни към животните!

Др. Молнар, човекът отговорен за кастрацията на Бела както и за други нетолкова известни на хората неуспешни кастрации е освободен от поста си на главен лекар в приюта, сподели г-жа Милчева.

Това нямаше да се случи без справедливостта на следните хора и искаме да им благодарим ! Др.Спасов, шеф на приюта, г-н Стамен Савов, ОП комунални дейности Русе, и естествено кмета на нашия град г-н Пламен Стоилов !

Това е една малка победа в полза на доброто и Ви благодарим, че застанахте на наша страна, на страната на животните и на човечността!

Днес Общинския приют редом с Немския Кастрационен център направиха щастливи десетки русенци - деца и големи. Те имаха възможността да разходят и обичат и нахранят животинките извън пределите на приюта в нормална естествена среда! Всички бяха много щастливи!!! Благодарим Ви!!! Това малко щастие само показва едно - че заедно наистина можем да правим малки чудеса !

Благодарим на всички управници, доброволци и граждани , че имат сърца за бездомничитата! 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари