Глутница кучета превзе детска площадка в Русе

7
Това е недопустимо! Децата са по-важни от кучетата! Как може такова безхаберие!, възмущават се жители на крайдунавския град
Това е недопустимо! Децата са по-важни от кучетата! Как може такова безхаберие!, възмущават се жители на крайдунавския град Снимка: Facebook / Сигнали към Община Русе

Това е недопустимо! Децата са по-важни от кучетата! Как може такова безхаберие!, възмущават се жители на крайдунавския град

Русенка сигнализира във Фейсбук групата „Сигнали към Община Русе“ за улични кучета, които необезпокоявано влизат в детска площадка до блок 207 в квартал „Чародейка“.

Според жената кучетата са повече от 5 на брой. Живущи в района са подали сигнали до приюта за животни, но до момента няма получен отговор и не са предприети мерки по прибиране и кастриране на животните.

„Разхождат се безпроблемно около блока, както на и около детските площадки, а там играят много деца“, пише Далия Георгиева.

Бездействието на отговорните институции предизвикват възмущението на русенци в коментарите към публикацията:

„Това е недопустимо! Децата са по-важни от кучетата! Как може такова безхаберие!“

„Е как може и после децата играят там. Недопустимо е бездомни кучета да се разхождат по улиците. Колко случаи на нахапани имаше. Докога ще го търпим това???? Кметът да даде обяснение“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    15
    Драганова
    Ама моля ви де- нима не виждате, че нашият град, пък и цялата държава, са на принципа :Кучетата си лаят, керванът си върви. Нашият хубавичък кмет, дето с цялата си наглост се кандидатира за втори мандат, се учи от Бойко Борисов и Делян Пеевски - гражданите недоволстват, той дига малко пушилка, уж така, че е чул и взема мерки и след седмица пак старата песен на нов глас. А за приюта за кучета лично ще ви го кажа- там работят роднински назначения, откраднали са доста пари от разни проектчета и фондацийки и хич не им дреме за вашите проблеми. Когато речеш да подадеш сигнал, служителките в този приют започват един дълъг разпит как са ти имената, къде живееш, какво работиш, достоверен ли е сигналът, а пази Боже да се обадиш втори трети път, щото това се налага почти винаги - тогава обръщат нещата срещу теб, че едва ли не ти си виновния, а приютът и Общината са си свършили работата перфектно. Единственото решение е граждански протест пред приюта с искане за оставки на управителя и служителите и за разследване на всичките им нехайност и далавери.
  • 8
    14
    Александър
    Само за новите селяни харцойи капанци, че и власи се отнася! Задълж ително да сложат общин ари да ви дундуркат, док ато си пиете кайвето и пушите наргилето! И на всеки час мобилни говор ители да обясняват на изпращелите ви родите ли и баби и дядовци,че куче или се гледа докр ай или не! Особено на селяните от вилите да не си пускат псетата да ги хранят любвеобилните и нашмъркани новогражд ани! В Румъния видях 3 бездомни за 5 години! Кога ще ги стигнем Румъ нцитеее? Едните ни пусн аха, а другите не ни иск ат, ай, ай и ко прайм ся? Да се премахнат контей нерите и на всеки апарта мент общинар да ни сби ра торбите и адмирира простотията! Да се забр ани на майките със зак он да се навеждат, щот ша си скъсат прашките!
  • 26
    13
    Гледам
    Май вратата на площадката е тръгнала сама,яко дим.Личи си къде е била.Тук и там ФаС,имах си ,Аз и да няма.Гледам майки с цигари в уста или ръка с другата дърпа деца Бащи с бири се наливат по плщадки,теми разни бистрят след 17:00 часа.Майки смучат цигари,бири,дърпат кафета.БулгарКоптор.Иначе песовете са в преход от пале към юношество и са кротички гадини.Майки да си метат площадките от мизерии посетителски.И стига чалга от мобилни тонколони през телефон.Простащина.Полянщина,Селянщина.Марш по селата от де дойдохте.
  • 13
    12
    ИЗВЪНЗЕМЕН
    АУ КАКЪВ МЕЖДУПЛАНЕТАРЕН ПРОБЛЕМ ЗА ПЕРФЕКТНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСЕ! тЕЗИ ПЕРФЕКТНИ ХОРА ,КОИТО СИ ХВЪРЛЯТ ОТПАДАЦИТЕ КЪДЕТО ТРЯБВА, НЕ ПУШАТ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА, СПАЗВАТ ВСЯКА РАЗПОРЕДБА НА ЗДВП, ПЕРФЕКТНИ СА ВЪВ ВСЯКООТНОШЕНИЕ, НО ИМАТ ЕДИН ПРОБЛЕМ ДЕТСКИТЕ ПЛОЩАДКИ, НА КОИТО СЕ ПИЕ ,ШУМИ, И Т.Н,А СЕГА И КУЧЕТА СМУЩАВАТ СПОКОЙНОТО ЕЖЕДНЕВИЕ НА РУСЕНЛИИ.НЕКА КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ С ПЛОЩАДКИТЕ ,АКО ИСКАТ ДА СА КМЕТОВЕ! нЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ВАС!
  • 17
    11
    Георги
    Когато няма деца има кучета.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари