Илиана Раева покани украинските гимнастички да тренират в България

0
Уточних да не мислят за никакви пари, ще ги храним, ще ги подсигурим и просто ще тренираме заедно докато тази лудост приключи, заяви тя
Уточних да не мислят за никакви пари, ще ги храним, ще ги подсигурим и просто ще тренираме заедно докато тази лудост приключи, заяви тя

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е поканила украинския национален отбор да тренира в България.

Това разкри самата тя в социалните мрежи, след като ѝ бе зададен въпрос дали знае какво е състоянието на украинските гимнастички.

"Разговарям с колежките ни от Украйна и им предложих да дойдат да тренират с нас. Разбира се, уточних да не мислят за никакви пари, ще ги храним, ще ги подсигурим и просто ще тренираме заедно докато тази лудост приключи. Те са разпръснати по градовете, някои са в убежища… страдат. Благодарят и засега вярват, че това скоро ще приключи! Бог да вразуми всички, за които войната е средство за постигане на грандомански цели!", написа Раева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    русенец
    Софиянци са арабии когато става въпрос да харчат НАШИТЕ пари. Тая защо не предложи на съпруга си, крупен собственик на футболен отбор и бивш ритнитопковец да и финансира желанията? :)
  • 1
    1
    Мунчо
    Илианка осигурила ли е пари за всичко това или ги кани за наша сметка? Както спортния министър каза, Илианка е свикнала да взема пари от мафията. Е що пък да не обещае, че държавата ще даде. Тя така е свикнала, да ѝ дават.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари