И аз като Пламен Нунев да благодаря на Борисов!

24
Да благодарим....за всичко дето затриха, опропастиха, оглозгаха, окрадоха, изнесоха, потъпкаха, унищожиха!   Опасявам се, че в близко бъдеще няма да има кой да благодари. Или ще сме измрели, или емигрирали.
Да благодарим....за всичко дето затриха, опропастиха, оглозгаха, окрадоха, изнесоха, потъпкаха, унищожиха! Опасявам се, че в близко бъдеще няма да има кой да благодари. Или ще сме измрели, или емигрирали.

Днес Министерски отпусна 2,2 млн. лева за реконструкция на уличната мрежа в Област Русе

Това отприщи неистова радост във всички населени места из целокупния русенски регион. Може даже да спретнат утре по една баница жените, а мъжете да издоят млякото от де що са останали крави и да ги изпратят за благодарност на всичките там  висшочайши особи в Министерски съвет, начело с най-главния Бойко Борисов

Ама май по-добре е да се натоварят в каруца тия всичките от правителството, барабар с депутатите и да минат по улиците на  Пиргово, Тръстеник, Мечка и изобщо из областта. Сигурно е, че ако господата имат камъни в бъбреците или други подобни болежки, ще им минат немедленно поради чудния облик на пътищата във въпросните села. 

После могат да рекат господата да посетят някоя къщица. Да влезнат барем в един пенсионерски дом.

Да видят как се топлят съвсем НЕ екологично с дърва и съчки и всичко, което става за горене. Не щото ги мързи старците, ами щото пенсията им от 200 лева не стига даже за хляб. Да похапнат поопушена сланинка, да пийнат студена вода от кладенеца / че ВиК-то иска 3 лева на кубик,  трябва да се пести/, пък да усетят благините на българския живот!  Ще рекат изкуфелите старухи: "Ами чедо, ний едно време се топлехме с тока, ама той беше 22 стотинки, а днеска.....".

Днеска.....благодарим на управляващите за това, че били отпуснали средства. За това че са си свършили задължението да се погрижат да българския народ.

Да им благодарим и за поредните случаи на  починали пред болниците хора, понеже медиците били не-знам-какви-си, а всъщност истината е, че именно с безхаберното си управление управляващите разсипаха здравеопазването. Това го разбират и първолаците. 

Да не пропуснем да им благодарим и за отпуснатите мерки и помощи с пари от ЕС! Само дето се оказа, че като отидеш при социалните да кандидатстваш, ти се обяснява, че няма как да получиш 610 лева за дете за онлайн обучение, а 300. Понеже работните дни за декември били еди колко си. Същото е и за помощта от 24 лева. Плаща се за работен ден. Демек ....вземаме ....почти нищо  понеже декември е пълен с празници. Иначе Бойко Борисов гръмко се обявява за спасител на нацията с европейски пари. 

Да благодарим и за това, че градовете и селата са обезлюдени до призрачност. Страх да те хване, ако замръкнеш в някое селце. Ни кучешки лай, ни нищо, за хора да не говорим. 

Да благодарим за това, че науката, културата, изкуството са натикани в най-долен ъгъл на обществото, понеже господата трудно разбират шекспировите слова или посланията на Чехов. Да не говорим за образованието, че е за реване там работата. 

Да благодарим....за всичко дето затриха, опропастиха, оглозгаха, окрадоха, изнесоха, потъпкаха, унищожиха! 

Опасявам се, че в близко бъдеще няма да има кой да благодари. Или ще сме измрели, или емигрирали. 

 

 

Звездомира Николова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари