Григор Димитров бе гост в Бъкингамския дворец

0

Григор Димитров получи огромна чест и се включи в елитна проява в Бъкингамския дворец снощи.

В Лондон той бе сред гостите на Принц Уилям по време на благотворително събитие, което бе посветено на борбата с рака и изграждането на нов медицински комплекс. Също така бе отбелязана успешната дейност на The Royal Marsden - най-големият център за диагностициране и лечение на рак в Европа, който е пионер в много области, информира tennis.bg.

Най-добрият български тенисист лично разговаря с Принц Уилям, който е един от престолонаследниците във Великобритания и радетел на множество подобни сбирки. За настроението на гостите пък се погрижи поп изпълнителката Кайли Миноуг. Темата е особено важна за Миноуг, която също имаше тежка битка с коварната болест през 2005 година. Тя не за първи път участва на събитие на кралското семейство - през април е била част от празненството по случай рождения ден на кралица Елизабет II.

"За мен е привилегия да бъда президент на The Royal Marsden вече повече от 10 години. Това е много специално място за мен. Още от работата ми като новобранец през 2007 и до днес, когато съм президент," заяви Уилям и благодари на всички за усилията, които полагат в търсенето на лечение за рака.

Голямата цел на организаторите е да бъдат набрани общо 70 милиона паунда за новия Oak Cancer Centre и той да отвори врати през 2021. Дотук техните усилия са увенчани с добри резултати. Натрупаната сума е около 25 милиона паунда.

Заедно с Гришо на престижната сбирка бе и неговият треньор Дани Валверду.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари