Чарлз III: Ще продължа да служа, доколкото е по силите ми

1
75-годишният монарх е диагностициран с рак
75-годишният монарх е диагностициран с рак Снимка: БТА / AР

75-годишният монарх е диагностициран с рак

Чарлз III заяви, че ще продължи да служи "доколкото е по силите му" след диагностицирането с рак. Той като посочи, че е бил "дълбоко трогнат" от пожеланията на хората за неговото оздравяване, съобщи BBC, цитирана от БГНЕС.

75-годишният монарх, който стана крал през септември 2022 г. след смъртта на майка си Елизабет II, беше приет за операция за доброкачествено заболяване на простатата през януари, но впоследствие беше диагностициран с рак.

Той е отложил всички публични задължения, докато се подлага на лечение, но продължава да работи зад кулисите и провежда някои лични срещи.

Съпругата на Чарлз, 76-годишната кралица Камила, и синът му принц Уилям, 41, поеха повечето от задълженията на кралското семейство в негово отсъствие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари