Гранични полицаи задържаха двама каналджии

0
Те и шофьорът, който се издирва, превозвали 18 нелегални имигранти
Те и шофьорът, който се издирва, превозвали 18 нелегални имигранти Снимка: МВР

Те и шофьорът, който се издирва, превозвали 18 нелегални имигранти

Вчера служители от Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Бургас са провели специализирана полицейска операция. На бул.“Тодор Александров“ в областния град те спрели за проверка два леки автомобила. В едната кола граничните полицаи установили 5, а в другата - 6 нелегални имигранти, които заявили, че са афганистанци. Шофьорите и мигрантите са задържани, съобщиха от МВР.

Трети лек автомобил с мигранти не спрял на подадения сигнал със стоп палка. Движейки се с висока скорост, той се опитал да избегне проверката, но малко по-късно се e ударил странично в камион. На около километър от произшествието в местността Капчето шофьорът на колата изоставил 7 афганистанци - незаконни имигранти. Те са задържани. В гориста местност наблизо е намерен изоставен лекият автомобил. Продължава издирването на шофьора.

Уведомена е окръжната прокуратура. По случая в РДГП – Бургас са образувани три досъдебни производства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари