ГЕРБ - СДС Русе: Листата ни представлява отлична сплав между младостта и опита

8
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС в 47-ия парламент Десислава Атанасова, областният координатор на ГЕРБ Георги Кръстев и общинският председател на ГЕРБ Бедрос Пехливанян регистрираха листата на ГЕРБ-СДС за 19 МИР-Русе
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС в 47-ия парламент Десислава Атанасова, областният координатор на ГЕРБ Георги Кръстев и общинският председател на ГЕРБ Бедрос Пехливанян регистрираха листата на ГЕРБ-СДС за 19 МИР-Русе Видео: Русе Медиа

Днес следобед регистрираха листата на ГЕРБ - СДС за 19 МИР-Русе

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ - СДС в 47-ия парламент Десислава Атанасова, областният координатор на ГЕРБ Георги Кръстев и общинският председател на ГЕРБ Бедрос Пехливанян регистрираха листата на ГЕРБ-СДС за 19 МИР-Русе, предаде Русе Медиа. 

Това стана днес следобед в РИК-Русе, като листата е пълна с 16 кандидати за народни представители, от които петима от гражданската квота и един от СДС. Целта на ГЕРБ - СДС на парламентарните избори е да бъдат първа политическа сила в Русенска област.

Водач на листата е Десислава Атанасова, а втори е Георги Кръстев. Третото място е за Кремена Славова от Бяла, четвърти е хореографът Богдан Донев, а петата позиция е за представителя на СДС – областния председател на сините Драгомир Драганов от Две могили.

Листата ни представлява отлична сплав между младостта и опита. Изборите ще бъдат решаващи, тъй като само за няколко месеца предишното управление донесе такъв хаос и разруха, които са невиждани в последните 20 години, заради своята некомпетентност. Поради тази причина България има нужда българският народ да излъчи такова парламентарно мнозинство, което да състави правителство. Правителство, което да върне стабилността, спокойствието и сигурността на българските граждани, да се справи с кризите и да смъкне цените, с ясна проевропейска и евроатлантическа ориентация. Такова правителство без ГЕРБ не може да бъде съставено и се надявам разумът да надделее над емоциите“, заяви Кръстев.

Десислава Атанасова ще води листите в Русе и Разград, като споделя, че познава спецификите и на двата избирателни района, но най-вече познава хората и проблемите. С Русе я свързват много неща – оттук е започнала професионалната и политическа ѝ кариера, тук е създала семейството си и родила детето си. Думата кой да влезе в парламента имат избирателите, но според Атанасова най-важното е да се противопоставим на демагогията, на хаоса и на олицетворението на зле разбраната експертиза.

„В предстоящата кампания трябва да подходим изключително мъдро и с взаимно уважение между политическите опоненти. Българите се умориха от личностни нападки, от лъжи, изговорени през последната година и половина, това на никого не е нужно. Нужно е да се търсят решения, защото сме в безброй кризи. Тези решения могат да дойдат само от хора, които могат да поемат отговорност и знаят как да се справят. Ние от ГЕРБ-СДС предлагаме във всички листи точно такива хора – експерти, с опит, отговорни“, каза Атанасова.

Тя покани на предизборен дебат останалите водачи на листи от 19 МИР-Русе, за да говорят за приоритетите и решенията на проблемите за региона и страната.

Ето и пълната листа на ГЕРБ-СДС:

  1. Десислава Атанасова
  2. Георги Кръстев
  3. Кремена Славова
  4. Богдан Донев
  5. Драгомир Драганов
  6. д-р Росица Кръстева
  7. проф.Михаил Илиев
  8. .Красимир Костадинов
  9. Юлияна Пашкунова
  10. Евгени Игнатов
  11. Мирослав Залев
  12. Радомир Хараланов
  13. Екатерина Иванова
  14. Емил Кьостебеков
  15. Иван Трифонов
  16. Кирил Киров
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    До 5
    Герболяците са подлоги САМО на ДПС и Рушлямистан! ОПГ ГРОБ=ДПС! Не знам колко жалък антибългарин трябва да вземе пари от чекмеджетата, за да гласува за тези национални предатели! Ама те лилавите им избиратели огладняха! ДБ и ПП им разказаха играта и с тех България започна да реже главата на Мафията завладяла Държавата! Мислете и ГЛАСУВАЙТЕ, българи!!!
  • -3
    9
    Алекс
    Победа за Герб
  • 8
    8
    Изумен
    Листата на гроп, пълна с изчерпани гъзолизци - Деса Дуловската принцеса, Гошко студента от вимес ( син на Наталия Грозната), Богдан Донев ( танцьор на ръченица и неприкрит гей), Кьпстебеков ( втори явен гей), разни беленски торби и измислени професори....
  • 13
    7
    Русенец
    Сина на Наталка Свиркаджийкага, втори в листата- хахаха, как може да има толкова прости хора, че да гласуват за гошко, който още е студент и няма нито един работен ден !?! И това дете ще представлява Русе и ще брани интересите на Малката Виена?
  • 11
    6
    Кирил Кирилов
    Много точно е описана сплавта между тези боклуци в по-долния коментар. Браво!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари