Областният координатор на ГЕРБ-Русе Георги Кръстев: Ние сме жив организъм, който се развива

0
"Темите, по които ще работим, са ежедневието на всеки български гражданин – икономика, енергетика, здравеопазване, образование. Това са националните приоритети, по които всяка една партия трябва да има тези, които да защитава“, каза водачът на листата Десислава Атанасова
"Темите, по които ще работим, са ежедневието на всеки български гражданин – икономика, енергетика, здравеопазване, образование. Това са националните приоритети, по които всяка една партия трябва да има тези, които да защитава“, каза водачът на листата Десислава Атанасова Видео: Русе Медиа

ГЕРБ-СДС регистрираха днес в Русе своята листа за предстоящите избори, водач е Десислава Атанасова

"Листата ни представлява един знак към русенци за нова енергия, за стабилност, каквато ГЕРБ винаги е гарантирала да отстоява на българската политическа сцена. И сме изключително уверени за предстоящите избори, че ще бъдем на първо място, това е нашата цел и нашата борба. Предходните избори бяха може би най-трудните за нашата партия, бяхме поставени под и до ъгъла, и нашата цел беше да удържим на всички удари, да покажем, че сме един жив организъм, който се развива, който е много силен и оттук нататък трябва само да надграждаме. Но нашата най-голяма задача след приключването на тези избори и съставянето на парламента е да седнем на масата с другите парламентарни партии и трябва да спрем да рушим мостове“, каза областният координатор на ГЕРБ-Русе Георги Кръстев, предава Русе Медиа.

Той подчерта, че трябва да се възстанови нормалният диалог, защото това е жизнено важно и нужно в период на всякакви кризи. „Нужно е едно стабилно управление, което да направи максимално бързо стъпки за излизане от тези кризи. ГЕРБ е доказала, че може да се справя с кризи, поема отговорност и това ще бъде нашата мисия в следващия парламент“, каза още Кръстев.

Водачът на листата Десислава Атанасова заяви, че за нея да представлява Русе е изключителна отговорност. „За мен Русе е градът, в който започнаха и професионалната ми, и политическата ми кариера. Тук съм родила сина си, тук съм го отгледала. Отговорност е да застана начело на тази листа, защото си давам сметка, че сега изискванията към водача и екипа зад него ще бъдат доста по-големи, особено свързани с очакванията на хората за съставяне на правителство. Има спешна нужда от политическо лидерство, от диалог, от компромиси, ако се налага, но в името на една цел – България и българите. Темите, по които ще работим, са ежедневието на всеки български гражданин – икономика, енергетика, здравеопазване, образование. Това са националните приоритети, по които всяка една партия трябва да има тези, които да защитава“, каза Атанасова.

Тя призова водачите на останалите листи на публичен дебат за приоритетите и решаване на проблемите на Русе и областта. „Без системна голяма политическа сила за всички стана ясно, че те може да има стабилно правителство и ако трябва да се върне нормалността в политиката и добрият тон, и все пак да се запазят някакви отношения между хората дори, то трябва да има диалог. Ние нямаме врагове, имаме опоненти“, каза още Десислава Атанасова.

Ето и листата на ГЕРБ-СДС:

1.Десислава Атанасова

2.проф.Михаил Илиев

3.Георги Кръстев

4.д-р Цветан Райчинов

5.Драгомир Драганов – СДС

6.Андреан Райков

7.Кремена Славова

8.Валентин Колев

9.Евгени Игнатов

10.Красимир Костадинов

11.Мирослав Залев

12.Екатерина Иванова

13.Светослав Самуилов

14.Емил Кьостебеков

15.Иван Трифонов

16.Теодор Тодоров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари