Партия „Възраждане“ регистрира пълна листа в Русе

7
Водач е адвокат Златан Златанов, който на последните избори за малко не успя да влезе в Народното събрание
Водач е адвокат Златан Златанов, който на последните избори за малко не успя да влезе в Народното събрание

Партия „Възраждане“ регистрира днес листата си с кандидати за парламентарните избори от 19 МИР-Русе

 Водач е адвокат Златан Златанов, който на последните избори за малко не успя да влезе в Народното събрание, припомня Русе Медиа

Възраждане“ имат пълна листа от 16 имена.

Златан Златанов коментира, че Русе вече не е градът, който е бил в миналото, припомняйки колко много неща са се случили тук за първи път и колко герои са свързани с Русе. Той определи града като застаряващ и обезлюдяващ, лишен от правото да бъде център на редица институции. „Това са предизвикателства, с които трябва да се преборим. Оттук, от Русе, ще започне българското Възраждане. Ако бъда избран за депутат, ще акцентирам върху засилване на ежедневния контакт с русенци и ще излагам проблемите им на трибуната на Народното събрание“, заяви Златанов.

Той заяви, че „Възраждане“ няма да се коалира с никого, тъй като всички политически сили защитават чужди интереси, а не българския национален интерес. Според него линията, по която партията е поела, ще я отведе до самостоятелно управление.

Ето и листата на „Възраждане“ за Русе:

  1. Златан Златанов
  2. Димитър Пашев
  3. Милен Боев
  4. Петя Попова
  5. Стефка Костадинова
  6. Васил Петров
  7. Костадин Георгиев
  8. Ивайло Казанов
  9. Величка Костова
  10. Димитър Димитров
  11. Димитър Новаков
  12. Богомил Тодоров
  13. Петър Соколов
  14. Мирослав Чомезов
  15. Тодор Савов
  16. Сава Попов
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    До 3
    Като ти гледам правописа,ми ставаш ясен в преценката си за д-р Костадинов.Но нали той и на това разчита!Нали и от негова партия има отлив на електорат,като последния отиде в БСП!Явно я смята за по приемлива от Възраждане...
  • 3
    9
    до 7
    То и Димитрова не е много читава фамилия предвид про-гербаджийката Диана Димитрова. Изобщо, трябва да се внимава с тия семпли, честосрещани имена и фамилии.
  • 1
    8
    До 7
    Стефка Костадинова не е деградирала толкова,че да позволи името и да се използва за предизборни цели от Възраждане.
  • -4
    7
    Димитрова
    За коя Стефка Костадинова става дума на 5 място в листата? За нашата лекоатлетка ли? За нея бих гласувала с преференция, ако е възможно!!! За другите преди нея се колебая!
  • 6
    6
    русенец
    Тоя Костадинов да не е завършил в Харвард? Защото не вярвам да има чак толкова естествено прости хора. Или са го назначили да обира гласовете на лумпени и дебили? Назначили са го за асортимент на политическата сергия?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари