Георги Георгиев: Няма начин Цацаров да остане безнаказан. Обещавам ви го!

1
Единственият му досег със съдебната власт може да е в качеството му на обвиняем и това ще се случи
Единственият му досег със съдебната власт може да е в качеството му на обвиняем и това ще се случи Снимка: БГНЕС

ПОМНЯ как Цацаров се скри и отказа среща с мен и протестиращите граждани при блокадата-изненада на КПКОНПИ направена от БОЕЦ през 2020г.

Помня и десетките акции и протести за оставката на Цацаров организирани от БОЕЦ от 2016г. до сега пред съдебната палата. Помня и повдигнатите ми обвиняния по поръчка на Борисов и Пеевски докато Цацаров бе главен прокурор. Тези дела срещу мен още продължават. Помня десетките сигнали на БОЕЦ срещу Борисов, Пеевски, Гешев, Цветанов, Доган, Карадйъ, Горанов, Златев, Минев, Пламен Георгиев и тн., които Цацаров смачка. Помня как след всеки сигнал прокуратурата ми връчваше на мен призовки, срещу мен и БОЕЦ образуваха проверки, на нас постановяваха ревизии и запори и нас преследваха. И продължават.

Помня как всяка сряда Цацаров ходеше при Буда в МС и получаваше списъците за опраскване и размазване на непримиримите. Помня фалшивите сигнали поръчани и изработени от Петьо Еврото, Гешев и слугите им срещу журналистите от Биволъ, Фрогнюз и Евроком.

Помня как прокуратурата ми наложи забрана за напускане на страната през 2019г и се опита убие съпругата ми, като осуети нейната трансплантация във Франция, на която бях донор.

Помня думите на Цацаров "Нито един суджук не е стигнал до премиера Бойко Борисов". Помня как смачка и замете всичките 23 сигнала на БОЕЦ за #АпартаменГейт. Помня как покри и сигнала ни за Къщата в Барселона на Бойко Борисов.

Помня, че Цацаров се роди в търбуха на Пеевски. Помня и че Гешев се роди в търбуха на Цацаров.

И за да е ясно на новите управляващи.

Няма начин Цацаров да се скрие в някое посолство, или консулство. Няма начин Цацаров да се върне в съдебната система, като прокурор, или съдия, или съдебен инспектор. Няма начин да се договори и да остане безнаказан. Няма как да стане, обещавам ви го. Единственият му досег със съдебната власт може да е в качеството му на обвиняем и това ще се случи. Всичко е ясно, нали, да няма после "ама ние не знаехме, не разбрахме..."

Битката продължава.

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари