Г-жа Радева трябва да е по-ниска от тревата!

0
Според експерт по протокол съпругата на президента трябва да е една крачка след мъжа си
Според експерт по протокол съпругата на президента трябва да е една крачка след мъжа си Видео: bitelevision.com

Поведението на съпругата на държавния глава Десислава Радева покрай поста й в социалната мрежа във връзка с гей прайда в София коментира експертът по протокол Милена Хлебарова.

Тя припомни, че у нас не съществува на институционално ниво титлата „първа дама“, съобщава bitelevision.com

"Г-жа Радева небрежно подкара колата на президентството в неправилната посока, а в нейното положение трябва да се съобразява с протокола и в обличането, и в говоренето, и в поведението, тъй като всяко едно нейно действие работи върху имиджа на собствения й съпруг", коментира Хлебарова, според която президентската съпруга трябва непрекъснато да има голяма червена лампа в главата.

Според Хлебарова от от пиарска гледна точка г-жа Радева трябва да е „по-ниска от тревата“, винаги да е на една крачка след мъжа си и „негова сянка“, да се съобразява с положението му и да не бъде огледало на мислите си, което той да отразява.

Специалистката е категорична, че Радева се опитва да манипулира общественото мнение и да противопоставя хората, като използва положението си.

Тя се съгласи, че ако самата Десислава Радева е държавен глава, тогава би могла „да прави каквото си пожелае“, но в случая е „сянка и трябва да подпомага мъжа си“, да „влезе в пантофите на съпруга на държавен глава с висок рейтинг“.

Източник: bitelevision.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари