Г-н Кмет, сами ще си ремонтираме пътя, но ще ви изпратим сметката с препоръка!

1

Председателят на Местен Обществен Съвет - с. Бъзън се свърза с редакцията на Dunavmost.bg, за да даде гласност на наболял проблем в селото.

Става въпрос за главната улица, която местните чакат от месеци да бъде ремонтирана, но без резултат.

Разрушен участък от нея затруднява целия транспортен поток ежедневно.

Публикуваме писмото на г-н Танжу Ахмед без редакторска намеса:

"От март месец до момента продължава сагата по главната улица "Бачо Киро" в с. Бъзън. След като преминаващи шофьори и жители на селото останаха възмутени от лъжите на Община - Русе, че проблемният участък ще бъде ремонтиран и асфалтиран, потекоха неколкократни докладни от страна на кмета на селото по случая.

Местният Обществен Съвет сигнализира кмета г-н Стоилов и зам. кмета г-жа Кръстева за необходимостта от асфалтиране на проблемният участък, който затруднява преминаващият транспортен поток през селото. До момента резултат няма?!

Жители питат общината в лицето на кмета Стоилов: "Това ли му бяха предизборните обещания към населението в Бъзън... А те бяха много, но уви с една дупка от 3 квадрата не може да се справят вече 10 месеца?!"

На 06.12. 2016 г. лично аз в качеството си на Председател на МОС - с. Бъзън отново се свързах с кабинета на зам. кмета Наталия Кръстева и поставих срок на общината да си изпълнят задължението до 20.12. 2016 г.

В крайна сметка жителите на селото няма да търпят повече подигравката от страна на общината и сами ще бетонират дупката. А сметката ще изпратят на г-н Стоилов с препоръка на следващите местни избори да прескочи с. Бъзън!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари