Ева Майдел пристига на разходка в Русенско

2
Пламен Нунев ще я придружава навсякъде
Пламен Нунев ще я придружава навсякъде

Кандидатите за евродепутати на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Ева Майдел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 6 май 2019 г. (понеделник), съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Те ще бъдат придружени от Пламен Нунев и неговите колеги Светлана Ангелова и Андриан Райков.

От 9:00 часа кандидатите за евродепутати ще посетят град Сливо поле (Община Сливо поле), като ще се срещнат с кмета на Общината Валентин Атанасов и екипа му, както и с граждани на площад „Демокрация“ № 1.

От 10 часа Майдел и Новаков ще присъстват на тържествена света литургия и курбан в село Ряхово (Община Сливо поле). Събитието ще се състои в храма „Свети Георги“ в населеното място.

Кандидатите за евродепутати ще присъстват на честванията по повод празника на Русе. В 11 часа те ще бъдат пред т. нар. „Часовник“ до Съдебната палата и на площад „Княз Александър Батенберг“, където ще се насладят на музикални етюди в изпълнение на ученици от НУИ „Проф. Веселин Стоянов“ – Русе. В 12 часа на площад „Княз Александър Батенберг“ двамата ще поднесат венец и цветя пред Паметника на загиналите в сръбско – българската война на площад „Княз Александър Батенберг“.

В 13:30 часа започва посещението на кандидадите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС в русенския автомобилен производител Sin Cars, намиращ се на бул. „Трети Март“ № 56.

В 15 часа Ева Майдел и Андрей Новаков ще направят преглед на изграждащите се спортна и стрийт фитнес площадки в село Копривец (Община Бяла).

От 17 часа ще се проведе среща с жители на град Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари