Пламен Нунев откри "топлата вода" в Русе

0
Господин депутатът смъмри посърнал, че пътят Русе - Бяла  не изглеждал добре
Господин депутатът смъмри посърнал, че пътят Русе - Бяла не изглеждал добре Видео: Кис 13

Областната дирекция на МВР в Русе получи седем нови автомобила предназначени за контрол на пътя.

На събитието присъства и Пламен Нунев, който каза, че по този начин полицията щяла да ни предостави по-добра услуга и сигурност по главните пътища и магистрали. Но след клишираните си общи приказки се усети, че тука магистрали няма и заговори за лошия път Русе - Бяла

Господин депутатът смъмри посърнал, че пътят не изглеждал никак добре, но полагали някакви усилия с някакво министерство, което не можа да изговори правилно. Но все пак г-н Нунев отново ни обеща с дежурната  си "дъвка", че магистрала щяло да има някога в бъдещето, но неизвестно кога.

Автомобилите покриват стандарта "Евро 6", обясни заместник-началникът на "Пътна полиция" в Русе ст. инсп. Стилиян Станев. 

Три от колите са предназначени за "Пътна полиция" в Русе, а останалите четири са за районните управления в Две могили, Ветово, Бяла и Сливо поле.

Автомобилите са снабдени с три камери за видеозаписване. Те обаче не са оборудвани с техника за измерване на скорост. Припомняме, че възникна скандал, след като стана ясно, че стъклата на новите полицейски коли не позволяват на старите камери да снимат нарушителите на пътя за превишена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари