Екшън като на кино на бензиностанция в Бургас

0

На територията на бензиностанция „Марешки“ на ул. „Индустриална“ в Бургас се разиграва екшън като на кино.

Това съобщава читател на Флагман.БГ.

Той е бил клиент когато изневиделица към обекта са се втурнали въоръжени качулки и са измъкнали от автомобил млад мъж с белези на неслучаен гражданин.

Видях как за части от секундата спецполицаите повалиха здравеняка на плочките и му сложиха белезниците без никакви обяснения. Татуировките по тялото му са ми познати и смятам, че това е един от лидерите на голяма нарко групировка“, каза източникът на медията.

Оказа се, че задържаният при спецакция на отдел "Криминална полиция" и СПС при ОД на МВР в Бургас е знаковата фигура в ъндърграунда Георги Илиев - основен свидетел срещу Митьо Очите.

Той бе задържан днес по обвинения за изнудване и рекет, допълва медията.

Илиев е основният коз на прокуратурата по делото срещу несебърския бос. В досъдебното производство той свиделстваше срещу Желязков и другите арестувани, твърдейки, че 15 години е бил от най-близкото обкръжение на Митьо Очите. Пресъздаваше точно разговори, които "заковаха" Желязков и прокуратурата бе убедена, . Той е бил разпитан и пред съдия, а това се е случило, докато Очите е бил в затвора в Турция.

Самият Желязков обаче твърдеше, че не го е виждал и преди много време го „шамарил“, защото закачал дъщеря му. На едно от съдебните заседание по делото му, Митьо Очите в прав текст обвини Илиев, че е "дежурният свидетел" и е дал показания и срещу Николай Мечков.

Припомняме, че Георги Илиев бе арестуван при спецакция на ГДБОП и ОД на МВР в Бургас през септември 2018 година. Тогава разследващите откриха много наркотици, газово оръжие, ножове, палки, а Илиев бе посочен за тартор на ОПГ-то. По-късно получи условна присъда от Специализирания съд, а това съвпадна със свидетелските показания, които той даде срещу Желязков.

Преди седмица обаче Илиев е пуснал декларация в Специализирания съд, че се отказва от показанията си срещу Митьо Очите и поиска да "каже истината".

Вижте кадри от задържането му:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари