Драго обяви колата си за продан с рап парче

0
Ако смятате, че всички обяви за продажба на втора ръка коли са досадни, трябва да видите това видео
Ако смятате, че всички обяви за продажба на втора ръка коли са досадни, трябва да видите това видео Видео: Драгомир Дончев

Ако смятате, че всички обяви за продажба на втора ръка коли са досадни, трябва да видите видеото по-долу. Нашенец пусна автомобила си за продажба по уникален начин.

28-годишният Драгомир Дончев от София търси добросъвестен нов собственик на колата си с музикален клип, в който рапира и с чувство за хумор обявява екстрите на возилото, пише "Дарик".

Не можеш да намериш такава кола в МОЛ-а. Качваш мацка облечена, тя става гола“, закачливо рапира Драго.

„Дойде време да я продам. Това е колата, която никога не ме е предавала. Затова нямаше как аз да я предам, като я пусна като обява в някой авто сайт“, споделя той.

Всъщност автомобилът има своята история – Драгомир я наследил от баща си, карал я е три години, които свързва с много приятни моменти и приключения. Взел обаче решение да си купи по-нова кола.

Реших да я продам по този начин, защото работя в ракламата и видях потенциал за нещо по-грандиозно. Освен това колата е много запазена, за да получи скучна обява. В България хората не правят такива неща. Имаме добри идеи, но е занимавка да ги изпълниш“, посочва той.

Самият клип е сниман преди два месеца напълно на доброволни начала с участието на негови приятели и с много желание. В него участват нашумелият поет Константин Трендафилов (Papi Hans), Черния от Young BB Young и певицата Дивна.

Текстът е изцяло на Драго, изпълнението също. „Не мисля, че ставам за рапър, но със сигурност няма да спра с проектите“, категоричен е той. И ако решите да купувате колата, трябва да знаете, че тя се продава без дамите, уточнява се в края на клипа.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари